Előfizetői tartalom

Calyon Bank: középpontban a magyar hard-landing kockázata

Portfolio
Az ezen a héten napvilágra kerülő magyar makroadatok segítenek abban, hogy jobban meg lehessen ítélni az ikerdeficit probléma tendenciáját, illetve a folyamatosan fennálló ún. hard-landing kockázatát a magyar gazdaság és a forint kapcsán - írja mai reggeli napi piaci elemzésében a Calyon, a legnagyobb francia bankcsoport, a Crédit Agricole vállalati és befektetési bankja.

A bank várakozásai szerint a holnap megjelenő októberi ipari termelési adat 5.6%-os növbekedést mutathat a szeptemberi éves alapú 6.7%-os bővülés után, a növekedés tehát tovább lassulhat. (A harmadik negyedéves GDP-növekedés 3.7%-os volt a második negyedévi 4.2%-ot követően, ami már eddig is érdemi lassulást jelzett.)Kapcsolódó cikkünk2004.12.06 07:30 Milyen makroadatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés