Előfizetői tartalom

Ágynak esett a Richter

Portfolio
A mögöttünk álló héten többek között az amerikai munkaerőpiaci adatok és az EKB ülése is gondoskodott arról, hogy ne unatkozzanak a piaci szereplők. Itthon a nemzetközi események mellett elsősorban a Richter gyorsjelentése, és az azt követő árfolyamreakció miatt fájhatott a befektetők feje. A gyógyszercég részvényeinek árfolyama ugyanis több mint 14 százalékot zuhant, ami a BUX sorsát is megpecsételte.

A mögöttünk álló hét is tartogatott jócskán izgalmakat a piaci szereplők számára: többek között fontos amerikai munkaerőpiaci adatok érkeztek, illetve a Bank of England és az Európai Központi Bank is ülésezett. USA Az első tengerentúli adatot hétfőn tették közzé: a januári ISM feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index több mint fél éves mélypontra esett. A mutató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés