Előfizetői tartalom

Az Egis volt a magyar tőzsde méregpirulája

Portfolio
Bár számos amerikai makroadat érkezett a héten, a befektetők a hét második felében közzétett munkaerőpiaci statisztikákra figyeltek leginkább, melyek többsége az elemzői várakozásokhoz képest csalódást okozott. Az adatok azonban fokozták azokat a várakozásokat, hogy a Fed az eszközvásárlási programjának lassítását csak később kezdi el. A vezető nyugati indexek végül óvatos emelkedéssel zárták a hetet. A nemzetközi hangulatból a BUX nem tudott meríteni, így az irányadó hazai benchmark 0,9 százalékkal került lejjebb, melyben az Egis 6 százalékos zakója jelentős szerepet játszott.

Vége a nyári uborkaszezonnak A nyári hónapok pangását követően már az előző héten is bőven volt mire figyelnie a befektetőknek, sőt ez a hét is igen mozgalmasra sikerült. Makroadatok tömkelege mellett több meghatározó jegybank is ülésezett a héten. USA Újabb fontos adatok érkeztek az amerikai gazdaságról: a héten közzétették az ISM feldolgozóipari és szolgáltatói...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés