FONTOS Kulcsfontosságú esemény történt a bitcoinnal - Mi lesz most?
 
Előfizetői tartalom

Az OTP mutatta az irányt a magyar piacon

Portfolio
Annak ellenére, hogy a hétfői kereskedésben mérsékelten optimista volt a hangulat a nemzetközi piacokon, kedden már az előző napi záróértékek közelében indult a kereskedés a vezető nyugat-európai tőzsdéken, miután a befektetők a hét második felében érkező amerikai munkaerőpiaci adatok, valamint az EKB kamatdöntő ülése előtt kivárnak a pozíciófelvétellel. A helyzeten pedig csak rontott, hogy az Európai Bizottság jelezte, jövőre lassabb növekedést vár. Az emelkedést azt sem segíti, hogy az amerikai irányadó tőzsdék erősödnek a nyitás óta. A BUX magabiztosan erősödött a kereskedés első szakaszában az OTP vezetésével. Ezt követően viszont Rogán Antal devizahitelekkel kapcsolatos bejelentésének hatására erőteljes fordulat következett be, így a bankpapír a hétfői záróárfolyama közelébe zuhant, magával rántva a hazai piacot.

2013. november 05. 17:32 Megosztás A kedvezőtlen fordulat ellenére a régió élén az OTP A magyar tőzsdén igazi hullámvasút volt kedden, a nyitást követően erőteljes emelkedés következett be, ezután viszont erőteljes fordulat volt tapasztalható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés