Előfizetői tartalom

Hatalmasat ralizott az OTP-Egis páros

Portfolio
A vezető nyugat-európai indexek a keddi záróértékeik közelében ingadoztak a szerdai nyitás után. A folytatásban esés kezdődött, ami elsősorban a befektetők óvatosságának lehetett köszönhető Ben Bernanke délutáni beszéde előtt. A tengerentúli nyitást követően az európai börzéken a vevők kerültek fölénybe. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy az amerikai indexek kivétel nélkül erősödnek szerdán az amerikai jegybankelnök szavainak hatására. A kontinens börzéin tapasztalható bizonytalanság ellenére a magyar piacon az Egis vezetésével erősödéssel kezdődött a kereskedés. A folytatásban az emelkedést segítette az OTP-Egis páros remek teljesítménye. A bankpapír közel 3,2 százalékot erősödött szerdán, aminek köszönhetően az árfolyam áttörte az 5 000 forintos technikai és lélektani ellenállást. Az Egis pedig közel 4 százalékot erősödött, aminek köszönhetően 2011 júniusa óta nem látott árszinteken folyt a kereskedés a cég papírjaival.

2013. május 22. 17:17 Megosztás Kitartott a hazai piac erősödése a zárásig A magyar börze tovább emelkedett a kereskedés második felében, a BUX több mint 1,7 százalékot erősödött, amihez jelentős 17,3 milliárd forintos forgalom párosult. A magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés