Prémium

A Csodalámpa Alapítvány gyermekálmokat valósít meg (x)

Portfolio
Add tovább, hogy van tovább!
A Csodalámpa Alapítvány az elérhetetlent elérhetővé tesszi, a szomorúságot vidámságra fordítja, a sokszor lehetetlennek tűnő álmokat valóra váltja, így az elmúlt 15 évben már 3600 gyermek arcára varázsolt mosolyt. A mintegy 150 önkéntest koordináló országos kívánságteljesítő hálózata segítségével maradandó élményt és ezzel erőt ad a beteg gyerekeknek, valamint a családjuknak a hosszú kezelések elviseléséhez. A mosoly pedig gyógyít, hiszen a csodalámpás gyermekek többsége felépült és a mai napig emlegeti azt a meglepetést, amelyről korábban álmodni sem mert. 2003-2018 - több mint 3500 megvalósult álom.

A Csodalámpa Alapítvány gyermekálmokat valósít meg
Michelisz Norbert és Carlos Santana is mosolyt varázsolt

A CsodaCsapat évente országszerte több száz életveszélyesen beteg gyermek álmát váltja valóra. Közülük többen kértek laptopot a tanulásukhoz, mások babakonyhára, beülős kisautóra vagy éppen csúszdára vágytak, néhányan kedvenc futballcsapatuk játékát nézhették meg külföldi stadionokban, és néhányan delfinekkel úszhattak. Volt, aki a cremonai hangszerkészítő iskolába juthatott el, más a testvéreivel együtt a Balatonnál nyaralhatott. A legemlékezetesebb megvalósult álmok, amikor a gyerekek a példaképeikkel találkozhatnak: Michelisz Norbert két kisfiúval is autózott a Hungaroringen, Péter a versenykajakot Kammerer Zoltán olimpikontól vehette át, Fanni egy gitárt kapott Carlos Santanától a találkozásukkor, míg Dominik élő rádióadásban vezetett műsort Sebestyén Balázzsal. A megvalósult álmokról készült beszámolók mindegyike olvasható a www.csodalampa.hu weboldalon.

A Csodalámpa Alapítvány gyermekálmokat valósít meg
Több ezer mosoly a Csodalámpával

Több ezer 3-18 év közötti, nagyon súlyos betegséggel küzdő gyermek él ma Magyarországon. A rosszindulatú daganat, leukémia miatt kezelt, tüdő-, máj- vagy szívtranszplantált, illetve arra váró, valamint izomsorvadásban és még nagyon sok egyéb, életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyerek egy-egy kérését teljesíti az alapítvány. Az önkéntesek önfeláldozó munkája és a támogatók segítsége teszi lehetővé, hogy évek óta szinte minden nap sikerül örömet szerezni egy nagyon beteg kisgyereknek, aki az élményből erőt meríthet a gyógyulásához. Mindenkinek, aki ebben a lélekemelő tevékenységben segíti az alapítványt és ezzel a beteg gyerekeket, nagyon hálás a Csodalámpa Csapata!
Kérjük, rendelkezzen az adója 1 %-ával a Csodalámpa Alapítvány javára!
Adószám:18248670-1-43
Hogyan kell rendelkezni az 1 %-ról - lépésről lépésre.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek