Prémium

Újra jön a Personal Hungary - mi várja a kilátogatókat? (x)

Portfolio
Már csak pár nap és kinyitja kapuit a vezető magyarországi személyügyi kiállítás, a Personal Hungary. Mi várja majd a kilátogatókat? Milyen újdonságokkal készülnek? Melyek lesznek a fókuszpontok? Erre is válaszol Német Gábor projektvezető.
13. alkalommal rendezik meg a kiállítást Budapesten. Melyek lesznek idén a top témák?

Csak címszavakban sorolok fel néhányat, mert hosszú a lista: A munkaerőhiány kezelése, a tehetségek megtalálása örökzöld téma, mi is kiemelten foglalkozunk ezzel. Az egészségmegőrzés, a stresszkezelés, a kellemes munkakörnyezet megteremtése, a munka-magánélet egyensúlyának segítése a dolgozók megtartásban játszik fontos szerepet.

Újra jön a Personal Hungary - mi várja a kilátogatókat?
Terítékre kerülnek a cafeteriát érintő változások, a gamification trendjei, a leggyakoribb munkajogi kérdések. Izgalmas terület az employer branding, amely már nemcsak a nagyvállalatok projektjei között szerepel.

A teljes program ide kattintva érhető el.

Egyre több cég kezdett el foglalkozni a generációs különbségek kezelésével, az X, Y, Z generációk csapatba illesztésével. Terjednek világszerte HR területen is az automatizációs szoftveres megoldások a toborzástól kezdve a teljesítményértékelésig. Kiállítóink közül többen erre kínálnak termékeket. Szóval sok forró téma kerül elő és igyekszünk minél több jó céges gyakorlatot bemutatni.

Tavaly sok év után a pesti Syma Csarnokból a budai Millenárisra költöztek. Bevált?

Teljesen. És az is, hogy koncepciót váltottunk azzal, hogy a nagyobb témacsoportokhoz "arcokat", azaz szakértőket kértünk fel. Az idei újítás, hogy új logóval, új arculattal és weboldallal jelentkezünk. Számomra a Personal Hungary nem csupán egy kiállítás, hanem egy szakmai közösség és fórum, a kollegialitás megélésének színtere és innovációs platform is egyben.

Újra jön a Personal Hungary - mi várja a kilátogatókat?
A részvétel itt nem csak munka, de feltöltődés is egyben. Az előző évekhez hasonlóan a két nap során idén is több, mint 2000 szakembert várunk.

Minden évben tartanak előadást ismert hazai nevek illetve elismert külföldi szakemberek. Kik jönnek idén?

A két nap alatt 6 előadói térben 147 szakmai programon lehet részt venni. Ismét eljön egy népszerű páros, Dr. Mérő László és Dr. Baracskai Zoltán, akik "Várjunk a lehetetlenre!, "Ne várjunk a lehetetlenre" címmel lépnek fel. Az oktatásról, mint a jövő versenyképességéről és annak új irányairól első kézből, Palkovics László EMMI államtitkártól kapnak áttekintést a kilátogatók.

Lesz meghívottunk a művészvilágból is: Szigeti Ferenc a Karthago EgyüttesbőlMagyarország egyik legrégebben működő, változatlan felállású zenekarának életét mutatja be és saját vezetői szerepének megéléséről osztja meg gondolatait.
Emellett a gazdasági szférából itt lesz Dale A. Martin, a Siemens ipari konszern magyarországi vezetője, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara elnöke, akit "A vezető, mint első számú HR-es" témában kérdeznek.

Újra jön a Personal Hungary - mi várja a kilátogatókat?
Eljön ÍrországbólHolly Fawcett, a Social Talent recruitereket képző cég trénere, aki a kulcsszavas keresésen alapuló jelöltkutatás technikáiba ad betekintést.

Rajtuk kívül persze még sok menedzser, HR-vezető és tanácsadó osztja meg gondolatait, mutatja be az aktuális trendeket.

Van-e valamilyen újdonság a programok között?

Ebben az évben először szervezünk "meetup"-okat a Personal Hungaryn. Ezek egy-egy téma köré szerveződő interaktív beszélgetések, amelyeken terítékre kerül egyebek mellett a toborzás, a tehetségkeresés, a HR vezető szerepe.

Újdonság az is, hogy egy okostelefonos applikáció, az Evaluter letöltésével lehet értékelni az előadásokat. Aki ebben részt vesz, értékes nyereményt nyerhet.

Hogyan alakult a kiállító cégek összetétele?

A tavalyinál több,

közel 70 kiállítónk lesz.

A legnagyobb a növekedés a corporate health témakörben figyelhető meg, ahol a vállalati egészségmegőrzést támogató szolgáltatók állítanak ki, de hónapokkal ezelőtt betelt a keret a tréning és coaching szekcióra is. Bemutatkoznak a HR szoftvereket fejlesztő vállalatok is. A magyarok mellett még öt országból (ír, cseh, német, svájci, osztrák) érkeznek cégek saját standdal.

A kiállítók egyébként sok ingyenes szolgáltatással készülnek: például szemészeti, fittség felméréssel, grafológiai elemzéssel, stb.

Mennyibe kerül a belépőjegy?

Online vásárolva 1200 forint egy napra, két napra pedig ennek a duplája. Várunk mindenkit a Millenáris Parkba november 16-17-én.
Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek