tíz év. 60 millió arany nemesfémrúd. de még mindig nem ért véget az aranyláz!

a 10. million évfordulóra mámorító élménnyel készült a márka:


vásárolj bármilyen paco rabanne illatot valamelyik hazai parfümériában 2018. december 31-ig, regisztrálj a www.giftwithmillion.com/hungary oldalon, tartsd meg a blokkot a vásárlás igazolásaként és nyerj egy közel 3 millió Ft értékű aranyrudat!

Te is szerencsésnek érzed magad?


a szerencsét jellemzően a véletlennek tulajdonítjuk. paco rabanne azonban ezen is csavart egy nagyot. mi a helyzet a szerencsével, ha érzésként gondolunk rá? euforikus feldobott állapot, ami belülről szabadít fel? örömittas érzés, mintha az egész világ a szövetségesed lenne?

a million illatokkal most te is megtapasztalhatod a szerencse érzését.

1 million lucky

Te is szerencsésnek érzed magad?az érzékeket megbabonázó üde illat. zamatos zöld szilva íze. rabul ejtő férfias fás jegyek. vágyakat felkorbácsoló kéjes mogyoró. mindez egyszerre. lélegezd be és tiéd a világ, vedd el! éljenek soká a szerencsések!

lady million lucky

Te is szerencsésnek érzed magad?a rózsák forradalma, amely falakat rombol le, és megnyitja az utat a színtiszta érzékelés előtt. kirobbanó málna illat, igazán élvezetes ínyencség. az érzéki szantálfa még tovább feszegeti a határokat. euforikus alkímia, a szerencse az új szenvedély.
a paco rabanne illatok merészek és nem mindennapiak, segítenek irányítani szerencsédet és sorsodat.
egyszer élsz, élj hát merészen, legyél te a legszerencsésebb ember!


(x)