Húsvétra visszatér a tavasz: mutatjuk, milyen idő várható a héten

MTI
Melegszik az idő a következő napokban: a leghidegebb órákban helyenként még mínuszok is lehetnek, míg napközben néhol 20 fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Hétfő délutánra mindenütt kitisztul az idő, ekkor az ország nagy részén már gyengén felhős, napos, száraz idő lesz. Ugyanakkor nagy területen erős lesz a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 2 és 9, a legmagasabb hőmérséklet 12 és 17 fok között várható.

Április 26-án rendezi meg a Portfolio gazdasági portál a Nyugat-magyarországi Agrárfórumot, amely a Pápai Agrárexpó első számai szakmai rendezvényének számít. A konferencián az agrárgazdaság legaktuálisabb témáiról kaphatnak naprakész információkat a résztvevők. A kiemelt témák között szerepel az agráradózási reform, a generációváltás és a sertéságazati helyzet. Ha tájékozott akar lenni az agráriumban, jöjjön el a Nyugat-magyarországi Agrárfórumra április 26-án! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most!

Kedden jobbára derült, napos idő várható, de késő délután a keleti, északkeleti megyékben néhol eső is valószínű. A leghidegebb órákban többnyire 0 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet, de az északi, szélvédett völgyekben mínusz 4 fok is lehet. Napközben 14-18 fokig melegszik a levegő.

Szerdán helyenként várható záporeső, késő estére kiderül az ég. Időnként megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet általában 0 és plusz 6 fok között alakul, de az északi, szélvédett völgyekben gyenge fagy is lehet. A maximumhőmérséklet 15 és 19 fok között valószínű.

Csütörtökön napos idő várható, de délen nem kizárt kisebb zápor sem. A legalacsonyabb hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb hőmérséklet 18 és 22 fok között alakul.

Nagypénteken napos idő várható időnként erős széllel, csapadék nélkül. A leghidegebb órákban 3-9 fok lesz. Napközben 18-23 fokig melegszik a levegő.

Szombaton
több órára kisüt a nap, csapadék nem valószínű. A minimumhőmérséklet 4-9, a maximumhőmérséklet 17-22 fok között alakul.

Húsvétvasárnap
elszórtan eső, zápor is kialakulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 4-10, a legmagasabb hőmérséklet 16-21 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?