21 °C Budapest

Mutatjuk, hol szilvesztereznek a leggazdagabb magyarok

2015. december 31. 06:27

Bár a hazai szállodák is megtelnek a szilveszteri időszakban, akik megtehetik, inkább nekivágnak a nagyvilágnak, és luxuskörülmények között koccintanak az újévre. Megnéztük, milyen luxusajánlatok közül válogathatnak a leggazdagabb magyarok, illetve hol pihennek a hazai celebek.

Bár szilveszterkor mindenki szeret kirúgni a hámból, nem mindenkinek ugyanazt takarja a kifejezés. Míg egyesek elmennek egy belföldi szállodába néhány napra, vagy rendeznek egy házibulit, addig a leggazdagabbak külföldi luxusutazásokkal búcsúztatják az évet. Mivel minden országban eltérnek egy kicsit a szilveszteri szokások, aki ilyenkor utazik, nem csak a klasszikus természeti-turisztikai látványosságokat ismerheti meg, hanem a luxuson túl belekóstolhat a helyi ünnepi különlegességekbe is. De vajon milyen luxus úticélok között válogathatnak a legtehetősebb magyarok?

Malajzia

Malajzia fővárosa, Kuala Lumpur és az egyik legfelkapottabb szigete, Langkawi tökéletes lehet szilveszterre, pláne, hogy Langkawi adómentes övezet, azaz nincsenek sem adók, sem vámok, így például az alkohol sokkal olcsóbb, mint Malajzia más részein. Egy 12 nap - 9 éj időtartamra szóló felejthetetlen utazás már körülbelül 580 ezer forinttól elérhető, de ha nem elég a négy csillag, akkor 700 ezer forint alatt biztosan nem ússzuk meg. Ebben persze nem minden van benne, a fakultatív és szabad programokért külön kell fizetni. Cserébe viszont egy gyönyörű fehérhomokos strandon ünnepelhetjük a szilvesztert.

Szenegál

Bár a nyugat-afrikai ország a Konzuli Szolgálat szerint a fokozott biztonsági kockázatot rejtő országok és térségek közé tartozik, aki kedvet érez egy kis afrikai kalandhoz, akár itt is köszöntheti az újévet.

Már körülbelül 750 ezer forintért elutazhatunk, amiért 10 napon át élvezhetjük a szenegáliak vendégszeretetét, és a szafari illetve városnézések mellett együtt szilveszterezhetünk a helyiekkel egy különleges fesztiválon.

Dubai

Természetesen Dubai, a fényűzés és luxus fővárosa sem maradhat ki a listáról, ahol a szilveszterezés 8 nap - 7 éj foglalással két fő részére már 1,2 millió forinttól is lehetséges. Ennyiért egy négy csillagos szállodában ünnepelhetjük az újévet, pluszpénzért cserébe pedig akár limuzint is bérelhetünk, ha úgy tartja úri kedvünk.

Bali

Fejenként már körülbelül 570 ezer forinttól is eltölthetünk két hetet a csodálatos Balin, körutazással és tengerparti pihenéssel egybekötve. Persze ebben az árban sincs benne minden, például a repülőtéri illeték, a transzfer, a biztosítások, és a költőpénz sem.

Maldív-szigetek

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az Indiai- óceán gyöngyszeme nemcsak a turisták, hanem a búvárok paradicsoma is. Itt már kicsit borsosabbak az árak, az 5 csillagos prémium all inclusive élményért kicsivel több, mint 1,5 millió forintot kell fizetni a szilveszteri szezonban. Ráadásul érdemes mielőbb helyet foglalni, ugyanis a részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében akár emelkedhet is.

A fényűző luxus persze garantált ezért a pénzért, a luxushotel nyújtotta kényelem és a helyi valamint nemzetközi ételkülönlegességek mellett prémium italmárkák, válogatott borok, és egzotikus koktélok is a kínálat részét képezik. Emellett kirándulások és szabadidős tevékenységek széles köre teszi még felejthetetlenebbé 2015 utolsó napjait.

A magyar celebek is szívesen utazgatnak ünnepek táján

A magyar celebek közül is sokan külföldön töltik az ünnepeket, a szomszédos Ausztria mellett népszerűek az egzotikus szigetek, és az USA is.

Dukai Regina - Neugarten Almseehütte, Ausztria

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
által megosztott bejegyzés,

Berki Krisztián - Florida, Amerikai Egyesült Államok

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
által megosztott bejegyzés,

Bódi Sylvi - Hawaii, Maui

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
által megosztott bejegyzés,

Sarka Kata - Murau, Ausztria

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
által megosztott bejegyzés,

 

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem