A bitcoin hosszú távon halott - figyelmeztet a tinédzser, aki arról vált híressé, hogy 12 évesen, a nagymamájától kapott 1000 dollárból vett bitcoint, amiből dollármilliomos lett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Friend: Cash will always beat Crypto. Me:

ERIK FINMAN (@erikfinman) által megosztott bejegyzés,Eric Finman neve 2018 elején bukkant fel először, amikor a bitcoin árfolyama a 20 ezer dolláros szintet közelítette, ugyanis a kriptodeviza 2018 eleji szárnyalása dollármilliomossá tette a fiút. 2011-ben, 12 évesen a nagymamájától kapott egy nagyobb zsebpénzt, amiből bitcoint vásárolt, így csinált 1000 dollárból 4 millió dollárt.

De nem hisz már többé a bitcoinban, szerinte még egy-két bika piac lehet benne, de hosszú távon halott a bitcoin. Nem ez az első alkalom, hogy sötét jövőt fest a bitcoinról a fiatal milliomos, januárban a CNBC-nek nyilatkozva mondta el, hogy majdnem biztos benne, hogy a kriptodevizáknak csúnya vége lesz.

Szerinte a projekt alapú kriptodevizáknak van a legtöbb esélyük a sikerre, kedvencei az Ether és a ZCash, de hozzátette, hogy a Bitcoin Cash technológiája is jó, de a fejlesztők rossz munkát végeztek a marketing során.

(Marketwatch)