Előfizetői tartalom

Szárnyal a mobil bankolás

Portfolio
Tovább folytatódott az internet és mobil banking szolgáltatásokat használó ügyfelek száma. A mobil bankot használók száma egy év alatt 70%-kal nőtt. A GKI Gazdaságkutató Rt. és a T-Mobile Távközlési Rt. - a Sun Microsystems Magyarország Kft.-val együttműködve - negyedévente felméri a vállalati internethasználati szokásokat, a hazai elektronikus gazdaság fejlődését. A jelen összefoglalónkban a pénzügyi szektor internet-gazdasággal összefüggő jellemzőit mutatja be.

Összefoglaló. 2003 folyamán az internetes alkalmazások jövőjére vonatkozó pénzintézeti várakozásokat mutató GKI - T-Mobile e-Pénzügyi Index stagnált, majd 2004 első negyedévének végére kismértékű csökkenés után a 14,8-as értéket vette fel. 2004 első negyedévének végén 364 ezer lakossági és 57 ezer vállalati ügyfél rendelkezett internetbanki szolgáltatások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés