Előfizetői tartalom

Az USA után az EU is rászáll a magyar kormányra!

Portfolio
Több forrásból is úgy értesült a Heti Válasz, hogy az Európai Bizottság november 1-jei hivatalba lépése után Brüsszel is támadásba lendülhet a magyar kormány ellen, és a politikai döntés is megszületett a lehető legerőteljesebb eljárásokról - írja a holnapi számot beharangozó rövid cikkében a lap internetes verziója. A hetilap szerint a tét nem kisebb, mint a magyar gazdaság fejlődését biztosító források jövője.

November 1.: kezdődhet az újabb támadás A "Megpróbálják leszedni Orbánt - Brüsszel is nekimegy a kormánynak" című címlapsztoriban a lap úgy fogalmaz, hogy Orbán Viktor kormányfőnek saját pályája legnehezebb helyzetét kell megoldania, ha Amerika után a napokban a Jean-Claude Juncker vezetésével felálló Európai Bizottság is "ráfordul" a magyar kormányra. Márpedig a lap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés