Előfizetői tartalom

Azt hiszed, hogy Magyarország borzasztó hely? - Élhetőbb, mint gondolnád

Portfolio
Mostanában egyre fontosabb az életminőség szempontjából a környezetvédelmi, a szociális infrastruktúrával és a kormányzás minőségével összefüggő beruházások intenzitása és ha ilyen szempontokat vizsgálunk, akkor Magyarország egészen élhető helynek tűnik a JPMorgan befektetési bank által követett 13 feltörekvő piac között. Ebben egyébként az Európai Uniónak, az általa megkövetelt sztenderdeknek és az uniós forrásfelhasználás szabályrendszerének is lényeges szerepe van a bank minapi összefoglalója szerint.

A környezetvédelmi szempontok összemérése érdekében a Yale Egyetem 2018-as Környezetvédelmi Teljesítmény Indexét vette figyelembe a befektetési bank, amely számos környezetvédelmi tényezőt egyszerre ragad meg (pl. levegőminőség, erdők aránya, halászat, vízkezelés, klímavédelem és energiatermelés). Az alábbi (és a többi) ábra érdekessége, hogy a JPMorgan referenciaként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés