Előfizetői tartalom

Így akarunk felzárkózni? - Mindig ugyanazok viszik el a pénzeket

Barta Balázs
Készítünk intelligens terveket, elemezzük évekig a teendőket. Például minden fejlesztési koncepció központi eleme a hazai kis- és középvállalkozás-fejlesztés. Aztán amikor a végrehajtásra kerül a sor, valahogyan mindig hátraszorulnak, és a megszokott szereplők a megfelelő pillanatban és módon belépve elviszik a fejlesztési pénzeket. Vajon 2014-2020-ban másképpen lesz? Vagy már írhatjuk előre az új stratégiát is, a régit átmásolva? Mit is akarunk a kis- és középvállalkozásainkkal?

Visszatérő célok - Mire megy a pénz?. Nyolc célA kormány 2014-2020-ra vonatkozó "Kis- és középvállalkozások 2014-2020 közötti időszakra készített stratégiája" című dokumentuma megfogalmazza, dinamikusan kell növelni a kis- és középvállalkozások export- és beszállítói teljesítménye. Ehhez rendel is nyolc prioritást. Exportlehetőségek céltudatos felkutatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés