Előfizetői tartalom

Íme a Pest megyeiek 40 milliárdos uniós naptára

Portfolio
A kormány által kitűzött március 31-i határidőre a Közép-magyarországi régiónak szóló összes pályázatot meghirdették. Március hónapban összesen 20 pályázat jelent meg kifejezetten a régiónak dedikálva, ezért fontosnak tartottuk összefoglalni egy táblázatban, hogy mikor melyik pályázatok nyíltak/nyílnak meg és mikor van a beadásuk első szakaszhatára. Azt is fontos megjegyeznünk, hogy a Közép-magyarországi régió nem kap annyi támogatást, mint a vidéki régió, ennek ellenére mégis közel 40 milliárdnyi keretösszegű felhívást hirdettek meg márciusban. Hozzá kell persze tenni, hogy ebből közel 10 milliárd forintot kifejezetten Érd város fejlesztésére lehet felhasználni.

Márciusban összesen 20 pályázati felhívás jelent meg, összesen 37,21 milliárdos keretösszeggel. A pályázatok között találunk kiemelt felhívásokat, tőkeprogramot, vállalkozások munkahelyi képzését támogató felhívásokat, illetve olyan konstrukciókat, melyeket nem csak a VEKOP-ból finanszíroznak, hanem más operatív programból is (EFOP). Az alábbi táblázatban szedtük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés