Előfizetői tartalom

Karsai: már közel 600 milliárd forintot kifizettünk gazdaságfejlesztésre

Portfolio
A legnagyobb uniós Operatív Programban, a GINOP-ban immár 15900 db támogatási igény érkezett be, év végére ez a 20000 darabot is elérheti és jelenleg immár csaknem 600 milliárd forintnál jár a kifizetett gazdaságfejlesztési források volumene - többek között erről beszélt a Portfolio mai Uniós Források konferencia keretében tartott előadásában Karsai Tamás, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára.

Karsai Tamás előadásában többek között az alábbiakról beszélt:2014 óta összesen 77 felhívás jelent meg a GINOP keretében, most már jóval több mint 2000 milliárd forint összegben (ez még ma is jócskán feljebb ment, mivel nagy a pályázatok meghirdetési tempója) Közel 15 900 támogatási kérelem érkezett 2472 milliárd forint értékben eddig, az értékelési folyamat 8650...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés