Előfizetői tartalom

Két nagy döntést jelentett be az Orbán-kormány új minisztere

Portfolio
Az európai uniós pénzek felhasználásának a koordinációja a Palkovics László vezette innovációs tárcához kerül a Miniszterelnökségtől, illetve az egyik kormánykabinet neve megváltozik - többek között ezekről beszélt a Figyelőnek adott interjúban Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség új vezetője. A Portfolio más forrásból szintén úgy tudja, hogy a Miniszterelnökségről elkerül az uniós pénzek felhasználásának koordinálása, de közben az uniós ügyekben a stratégiaalkotás és a kapcsolattartás az EU intézményeivel továbbra is a tárcánál marad.

Az interjú néhány fontosabb információja:A Miniszterelnökségtől elkerül a Palkovics László vezette innovációs tárcához az európai uniós pénzek felhasználásának a koordinációja (az nem derül ki az interjúból, hogy mindez hogyan érinti, érinti-e az uniós pénzfelhasználást felügyelő Irányító Hatóságok munkáját, illetve felügyeletét - a szerk.). A szintén a Miniszterelnökség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés