FONTOS Itt a kormánydöntése az üzemanyagárak szabályozásáról
 
Előfizetői tartalom

Két tucat magyar csalásra gyanakszik az EU

Portfolio
Miután múlt héten arról jelent meg magyar sajtóinformáció, hogy külön húszfős egység alakulhatott az Európai Csalás Elleni Hivatalban (OLAF) a 2007-2013-as uniós ciklusbeli magyarországi visszaélések kivizsgálására, ma vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy korábban a NAV által már feltárt ügyben, illetve az ügyészség ma kiadott egy külön közleményt is. Utóbbiban azt összesítette, hogy az OLAF 2012 óta összesen 24 ajánlást tett a Legfőbb Ügyészségnek olyan ügyekről, amelyek az OLAF közigazgatási vizsgálatai alapján felvetették a bűncselekmény gyanúját.

Kapcsolódó cikkünk2016.10.21Rászállt Magyarországra az EU Csalás Elleni Hivatala?Kéttucat gyanús ügyről van szóFazekas Géza, a Legfőbb Ügyészség szóvivője azt mondta az MTI-nek: az ügyek egy részében az OLAF ajánlásának időpontjában már folyamatban volt a nyomozás, míg a többi ügyben az ajánlás nyomán rendelte el a nyomozást az ügyészség. A büntetőügyek csalás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés