Előfizetői tartalom

Korrupció nálunk? - Á, dehogy!

Index
|
Portfolio
A korrupció a magyar gazdaság szerves része, de nálunk nem fordulhat elő, ezért nem is kell védekeznünk ellene - így lehetne összefoglalni azt, hogy az EY (korábban Ernst & Young) legújabb felmérése szerint mit gondolnak a magyar cégvezetők a korrupcióról. Bíró Ferenc, a tanácsadó cég magyarországi Visszaélés-kockázatkezelési szolgáltatások üzletágának vezetője az Index cikke szerint úgy látja: az elmúlt négy évben nem volt komoly előrelépés abban, hogy a magyar cégek mennyire veszik komolyan a korrupciót és mennyire tesznek ellene.

Uniós Források 2015 Bíró Ferenc előadóként és panelbeszélgetés résztvevőjeként is szerepel a Portfolio Uniós források 2015 című konferenciáján, amelynek negyedik szekciója aktuális közbeszerzési és korrupciós témákkal foglalkozik. További részletek: Információ és jelentkezés Elképzelhetetlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés