Előfizetői tartalom

Mire számíthat az, aki most ugrik rá a legnépszerűbb EU-pályázatokra?

Portfolio
A tegnap éjfélkor megnyílt két népszerű kapacitásbővítési EU-pályázatnál óriási a pezsgés, a keret az egyiknél már messze "kimerült", a másiknál jó eséllyel ez lesz 1-2 napon belül, így jó kérdés, hogy mire számíthat az, aki ma adná be a pályázatát. Ahhoz, hogy erre válaszolni lehessen, a múltbeli tapasztalatokhoz nyúltunk vissza, hiszen nagyon hasonló kapcitásbővítő pályázatok voltak már eddig is. Ezek számait átnézve azt látjuk, hogy a benyújtott pályázatok jellemzően 60 százaléka nyert a darabszámot, illetve a kért támogatási összeget tekintve is. Ez talán némi indikációt jelenthet a mostani helyzetre is.

Amint arra külön felhívtuk a figyemet: a két legnépszerűbb gazdaságfejlesztési pályázatra (GINOP-1.2.2-16 és GINOP-1.2.1-16) tegnap éjféltől lehet benyújtani a támogatási kérelmeket. Tegnap estére az egyiknél, a GINOP-1.2.1-16-os pályázatnál már kétszeres volt a keret túligénylése, ami azóta tovább fokozódott. A meghirdetéskor rendelkezésre álló keretösszeg 18 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés