FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Nem hülyültünk meg, tényleg zavaros év előtt áll Magyarország

"2020 utáni EU-pénzek: remek híreket mondott Magyarországnak Juncker!" - jelentettük a múlt héten az örömhírt, hogy aztán két napra rá máris óvatosságra intsük az olvasókat: "Mégis levágná Brüsszel a Magyarországnak fontos pénzeket". Nem ment el az eszünk, sőt, sajnos azt kell jósolnunk, hogy 2018-ban még nagyon sokszor fogunk hasonlóan ellentmondásos beszámolókat közreadni. Mi ez a zűrzavar?

Tulajdonképpen nincs sok új dolog a történetben, az történik, amit már az ősszel meg lehetett jósolni, néhány kisebb csavarral. A "nagy" tagállamokbeli választások végeztével felélénkült a gondolkodás arról, hogy mi legyen az Európai Unió jövője és ezt szándékos vitagenerálással erősítette tavasztól az Európai Bizottság is. Bár a német politikai helyzet bizonytalansága...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés