Előfizetői tartalom

Szeretnél már egy problémamentes EU-projektet? - Itt a 10 legnagyobb!

Portfolio
A Richter és az Egis által vezetett konzorcium végzett annak a listának az élén, amely a tavaly leszerződött 10 legnagyobb, problémamentes uniós gazdaságfejlesztési projektet állítja rangsorba. A nemzetgazdasági tárcától kapott kimutatáson állami helyett csak piaci alapú nyerteseket (konzorciumvezetőket) találunk és az NGM adatai szerint problémamentesek, azaz nem volt ellenük panasz, illetve szabálytalansági eljárás sem.

A Nemzetgazdasági Minisztériumhoz fordultunk annak érdekében, hogy olyan listát tudjunk bemutatni, amely a 2016-ban leszerződött top10 gazdaságfejlesztési projektet tartalmazza. A tárca az adatok összeállítása során azt is megnézte, hogy olyan, már megvalósult, projekteket küldjön, amelyek az ő adataik szerint problémamentesek, azaz nem volt panasz és szabálytalanság sem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés