Előfizetői tartalom

Egy új kutatási alap jön létre Magyarországon

Portfolio
A közeljövőben két külön alap lesz a magyarországi kutatások finanszírozására, azaz a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap mellé feláll egy új kutatási alap is - jelezte a Figyelőnek Szigeti Ádám. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium innovációért felelős helyettes államtitkára hozzátette: előbbi a vállalatoknak biztosít támogatást, utóbbi pedig a felsőoktatási intézményeknek és a kutatóintézeteknek nyújt k+f-re fordítható forrásokat.

Út az exportpiacok felé A vállalati innovációkról és a digitalizáció fontosságáról is szó lesz december 13-i ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvényünkön. További részletek: Információ és jelentkezés A helyettes államtitkár azt is elmondta, hogy a tárca jelenleg vizsgálja az 1481/2018...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés