Előfizetői tartalom

Idén is elnyerhetik a 300 milliós gigatámogatást a legnagyobb magyar koponyák

Portfolio
2018-ban is pályázhatnak majd az Élvonal programba azok a vezető kutatók, akik az utóbbi 10 évben nyújtott teljesítményük alapján a világ tudományos élmezőnyébe tartoznak - hívta fel a lehetőségre a figyelmet ma a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal. A tavalyi kiíráson végül tucatnyian nyertek öt évre 300 millió forintnyi támogatást és közülük az egyik nyertes, Nusser Zoltán projektje, a minap az Európai Kutatási Tanács rangos díját is elhozta Brüsszelből - emlékeztet az NKFIH.

Kapcsolódó cikkünk2018.04.06Három magyar kutató is hatalmas brüsszeli támogatást nyert el maA közlemény szerint a saját tudományterületükön nemzetközileg is elismert kutatók támogatására létrejött pályázat hárommilliárd forintos keretösszeggel nyílik meg 2019. januárban induló projektek számára. Az NKFI Hivatal elnöke, Pálinkás József szerint a felhívással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés