Előfizetői tartalom

A nyitás előtt írták át a gigantikus élelmiszeripari pályázat szabályait

Portfolio
A nyitás előtt néhány nappal módosították a még decemberben megjelent 100 milliárdos keretösszegű élelmiszeripari EU-s pályázat szabályait. A legfontosabb módosítás, hogy a projekt keretében megvalósult infrastrukturális és ingatlan beruházások, illetve a megvásárolt eszközök a fenntartási időszak után a kölcsön visszafizetéséig az MFB Zrt. jóváhagyása nélkül nem adhatóak el, nem adhatóak bérbe, nem idegeníthetőek el. Lényeges még, hogy a fedezeti körbe a beruházás tárgyát kötelező bevonni, de kivételt képeznek ez alól az immateriális javak. További pontokon is módosult és pontosításra került a felhívás szövege, melyeket az alábbiakban fejtünk ki.

Az "Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel" című GINOP-1.2.6-8.3.4-16 kódszámú felhívás tavaly december elején jelent meg. A felhívás keretösszege 100 milliárd forint. A pályázatra az élelmiszeripari középvállalkozások nyújthatják be kérelmeiket jövő héttől (2017. február 2.). A pályázat részleteiről korábbi cikkünkben már írtunk....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés