Előfizetői tartalom

Csak április második felében jön a két fontos kkv-pályázat! (2.)

Portfolio
Hetek óta rebesgetik a piacon, hogy április 10. körül jelenik meg a kkv-k körében nagyon várt 80 milliárd forintos keretösszegű termelési kapacitás-bővítési pályázati kiírás, de ez csak a hónap második felében várható - mondta el egy mai egyetemi konferencia keretében Vitályos Eszter. A Miniszterelnökség európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára a Portfolio kérdésére megerősítette, hogy a szigorú uniós kötöttségek miatt nagyon hasonló lesz a TEÁOR-kódok listája ahhoz, mint ami az októberben kiírt hasonló kapacitásbővítési pályázatban már benne volt, de az intézményrendszer tesz még egy próbát annak "tágítására".

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) március végén közzétett éves fejlesztési keretében csak az van benne, hogy az egyes fejlesztési területeken a különböző pályázati kiírások várhatóan melyik hónapban jelennek meg, a pontos dátum hiányzik. A mikro-, kis és középvállalkozásoknak szóló, termelési kapacitásbővítést, illetve külpiaci megjelenést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés