Előfizetői tartalom

Duplázzák a mosógép cseréjének pályázati keretét

Portfolio
A több helyen meglepően nagy pályázói érdeklődés és a keretek gyors kimerülése miatt döntött úgy a fejlesztési tárca, hogy az Otthon Melege Program mosógép csere alprogramja 500 millió forintos keretét megduplázzák - mondta el a Napi Gazdaságnak adott interjúban Szabó Zsolt. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint közszolgáltatásokért felelős államtitkár azt is elmondta, hogy ősztől folytatódik a panel- és társasház-felújítási program, továbbá családi házak energiahatékonysági felújítását is támogatja majd a szaktárca. Az is kiderült, hogy önkormányzatok napelem park létrehozására is kaphatnak majd pénzt viszonylag kis önerővel.

A Szabó Zsolt által elmondott főbb információk:Az Otthon Melege Program egyes kiírásai új pályázati konstrukciók voltak, elektronikus módon lehetett benyújtani a pályázatokat és a szaktárca is meglepődött azon, hogy mennyien érdeklődtek Ott, ahol csak kétezer körüli érdeklődőre számított az NFM, ennek a háromszorosa volt a pályázó Ez egyértelmű jelzés a tárcának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés