Előfizetői tartalom

Fiatal vagy és vállalkoznál? - Most 2-3 milliós támogatást kaphatsz

Portfolio
Újabb három uniós gazdaságfejlesztési pályázat társadalmi egyeztetése kezdődött el, melyek együttes keretösszege 30 milliárd forint. Első lépésként a pályázó fiataloknak és a 30 feletti álláskeresőknek részt kell venni egy mentorprogramban, ahol üzleti tervet készítenek és képzésen vesznek részt. Majd a következő lépés, hogy a jóváhagyott üzleti tervvel rendelkezők beadhatják a kérelmüket két további pályázat egyikére. Ha meggyőző a terv, akkor az általuk indított vállalkozás költségeit 2 és 3 millió forint közötti vissza nem térítendő forrással támogatják a kevésbé fejlett régiókban.

Elindult a "Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása" című GINOP-5.2.7-17, az "Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása" című GINOP-5.1.10-17 és az "Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése - képzés és mentorálás" című GINOP-5.1.9-17 kódszámú felhívások tervezetének társadalmi egyeztetése. Mind a három felhíváshoz kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés