Előfizetői tartalom

Holnap nyílik a háztartási gépcsere pályázati lehetőség

MTI
|
Portfolio
Hétfőn, azaz holnap nulla órától lehet benyújtani a pályázatokat az államilag támogatott hűtőgép- és fagyasztócsere-programra. Amint arra tegnapi cikkünkben felhívtuk a figyelmet: a két másik lakossági energiahatékonysági pályázat közül a kazáncserés a napokban már megnyílt, a nyílászáró cserére vonatkozó pedig jövő héten indul.

Kapcsolódó cikkünk2014.10.25A kazáncsere pályázat már él, a másik pályázat jövő héten nyílik megA háztartásigép-gyártók szervezete, a CECED Magyarország Egyesülés az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében emlékeztetett, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) szeptember 25-én hirdette meg az Otthon Melege Programhoz kapcsolódó felhívást, amelyre a pályázatokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés