Előfizetői tartalom

Itt a 750 milliárdnyi gazdaságfejlesztési pályázat menetrendje!

Az idénre várható 133 fajta, közel 2900 milliárd forintos keretösszegű uniós pályázat jelentős részének irányai derültek ki a legfrissebb Magyar Közlönyből, hiszen abban 64 különféle gazdaságfejlesztési pályázat összesen 746 milliárd forintos keretösszeggel szerepel a GINOP éves fejlesztési kerete alapján. Egyelőre a pályázatok napra pontos meghirdetési dátuma és a pályázatok kiírásai, részletes szabályai nem ismertek. Azt viszont most már tudjuk, hogy a kkv-knak már áprilisban jön egy kapacitás-bővítő pályázat, ráadásul rögtön 80 milliárd forintos keretösszeggel. Fontos látni, hogy a 746-ból 215 milliárd forintot a kiemelt projektek kapcsán egy előre meghatározott (állami) intézményi kör pályázhat majd meg.

Mit tudtunk most meg?Az Európai Bizottság által eddig elfogadott 7 magyar Operatív Programból messze a legnagyobb keretösszegű Gazdaságfejlesztés és Innovációs Operatív Program (GINOP, 7 évre 2733 milliárd forint) 2015-ös éves fejlesztési keretét ismerhettük meg a friss Közlönyből, igaz a jogszabályokból fakadó határidőhöz képest közel két hónapos csúszással. Az 1173/2015....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés