Előfizetői tartalom

Kiírták a pályázatokat - Akkor most már minden tiszta?

Portfolio
A múlt héten kiírt két új gazdaságfejlesztési pályázat még azon cégek számára is tartogat kérdéseket, amelyek 2014-ben már indultak hasonló eszközbeszerzési pályázaton a GINOP keretében, így érdemes részletesen átnézni, átgondolni a feltételeket - hívja fel a vállalkozások figyelmét Váczi Dávid, a Budapest Bank EU-pályázati szakértője.

Amint arra a Portfolio is rámutatott már hetekkel korábban, felfokozott volt a cégek körében a várakozás az áprilisra ígért, de végül csak június elején megjelent két eszközbeszerzési pályázat iránt, amelyek együttes keretösszege 85 milliárd forint. A Budapest Bank közelmúltbeli kutatása szerint egyébként minden negyedik magyar cég számolt az uniós forrásokkal beruházási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés