FONTOS Kulcsfontosságú esemény történt a bitcoinnal - Mi lesz most?
 
Előfizetői tartalom

Még 2000 hűtővel lendül fel a magyar gazdaság

Portfolio
Több mint 60 millió forinttal 690 millió forintra emelte meg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a hűtő- és fagyasztócserére vonatkozó lakossági pályázat keretösszegét - derül ki a minisztérium mai közleményéből. Amennyiben a pályázat keretében átlagosan elnyerhető 30 ezer forinttal számolunk, akkor a bő 60 millió forintos keretemelés azt jelenti, hogy az eddig tervezettnél mintegy 2000-rel több hűtőgép, illetve fagyasztógép segíthet a magyar gazdaság fellendülésében.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium idén szeptemberben hirdette meg a háztartási nagygépek energiamegtakarítást eredményező cseréjét támogató pályázatát. A tárca a visszajelzéseket mérlegelve több mint 60 millió forinttal növeli meg az Otthon Melege Program keretében megnyitott konstrukció keretösszegét. A minisztérium egyidejűleg módosítja a pályázatok benyújtásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés