Előfizetői tartalom

Munkahelyi képzést szeretnél? Elérhető a 40 milliárdos EU-pénz

Portfolio
A nagy pályázati hajrá keretében a héten több gazdaságfejlesztési pályázat jelent meg, melyek közül a cégek munkavállalóinak szóló képzések finanszírozásának támogatására szóló két felhívás részleteit mutatjuk be. A felhívások keretösszege együttesen 40 milliárd forint, mindkettő csak a kevésbé fejlett régiókban lezajló képzésekre ad pénzt, de míg egyikre csak a kkv-k pályázhatnak, addig a másikra csak a nagyvállalatok.

A napokban jelent meg a "Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalkozások munkavállalói számára" című GINOP-6.1.6-17 kódszámú és a "Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára"című GINOP-6.1.5-17 kódszámú felhívás. A pályázatok együttes keretösszege 40,56 milliárd forint. A felhívások célja a mikro-, kis- és középvállalkozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés