Előfizetői tartalom

Nagy könnyítést jelentettek be a napelemes nulla százalékos hitelnél!

Portfolio
Mától, azaz május 7-től már online is beadhatják 5 millió forint alatt hitelkérelmüket azok a magánszemélyek, akik a nulla százalékos uniós hitelből szeretnék elvégezni ingatlanjuk energiahatékonysági felújítását - jelentette be a programot koordináló Magyar Fejlesztési Bank. Ez azt jelenti, hogy ha információszerzésért be is megy valaki az MFB Pontok hálózatába, de a tényleges hitelkérelem benyújtását a legtöbben már interneten, kényelmesen el tudják intézni. Aztán persze a kérelem hitelesítéséhez és a szerződés aláírásához újra be kell mennie.

A legfontosabb változásA Magyar Fejlesztési Bank (MFB) weboldalán elérhető online alkalmazás (https://online.mfb.hu) segítségével mától benyújtható a hiteligénylés, a dokumentáció kitöltésében pedig számos magyarázat, útmutató, illetve videó is segíti az igénylőket. Az 5 millió forintot elérő, illetve azt meghaladó igény esetén (tehát a lakosságnál és a társasházi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés