Előfizetői tartalom

Nyárig elfogyhat a népszerű céges EU-hitel - A napelemre vágyó lakosság is jó, ha siet

Két hónap alatt 14 milliárd forintnyi hitelt kért mintegy 570 magyarországi kis- és középvállalkozás a KKV Technológia Hitel című, ténylegesen nulla százalékos uniós hitelből és a felpörgő igénylés üteme alapján nagyjából fél év alatt kimerülhet a minap 80 milliárd forintra megemelt keret - hangzott el a Portfolio és a Takarékbank novemberi, több vidéki nagyvárost érintő rendezvénysorozatán. Érdemes tehát sietni a fejlesztések kidolgozásával és a támogatási igények MFB Pontokon való benyújtásával, és ugyanez érvényes a téli hónapok ellenére a lakosságnak szóló energiahatékonysági és megújuló energiás pályázatnál is, hiszen ilyenkor talán könnyebb kivitelezőt és energetikust találni a tervezett munkákhoz.

Mostanában, nullához közeli kamatkörnyezetben, talán nem annyira vonzó a nulla százalékos uniós hitel a kis- és középvállalkozások új eszközeit finanszírozó KKV Technológia Hitel (GINOP-8.3.5-18) de ez az akár 5-10 éves futamidő alatt végig ennyi marad, így a kamatkörnyezet emelkedése esetén a kamatelőny akár jelentősen növekedhet - mutatott rá a rendezvénysorozat debreceni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés