Előfizetői tartalom

Pest megyei cégek, figyelem! - Szerdán indul a módosított pályázat a több tízmilliós ingyenpénzre

MTI
|
Portfolio
E hét szerdától adhatják be támogatási kérelmeiket a Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) a 4,5 milliárd forintos keretösszegű pályázatra, amely eszközbeszerzéseket támogat - emlékeztet közleményében Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. A közlemény nem tér ki rá, de a pályázati kérelmek benyújtásának helyt adó Magyar Államkincstár oldalán múlt pénteken megjelent egy közlemény, miszerint bizonyos pontokon módosult a pályázati szabályrendszer.

Az egyik módosítás szerint a pályázat második melléklete változott (bekerült egy új vámtarifa-szám csoport), másrészt a kérelem beadása előtt választani kell, hogy kisléptékű (10-60 millió forint közötti, beleértve a kereken 60 milliót is), vagy nagyléptékű 60-300 millió forint közötti) fejlesztést szeretne végrehajtani a támogatást kérő cég, mert ettől függően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés