Előfizetői tartalom

Régi számlára is el lehet már számolni EU-s pénzt

Portfolio
Eddig csak legfeljebb 180 napja kiállított számlát tudott a projektek keretében elszámolni a hitel, vagy kombinált hitel alapú uniós pályázat nyertese, ezt azonban a csütörtökön megjelent eljárásrendi módosítások között eltörölték. Ez fontos lazító szabály, de közben arra nagyon figyelni kell, hogy ha a bérelt, vagy használatba vett ingatlannál felmondják a szerződést, és a végső kedvezményezett egyéb módon nem tudja igazolni legalább a futamidőre szóló használati jogát, akkor a végső kedvezményezett részére nyújtott kölcsönt azonnal, egy összegben elő kell törleszteni.

Csütörtökön jelent meg az a fontos közlemény a kormány hivatalos uniós pályázati kommunikációs oldalán, amelyben felhívják a figyelmet, hogy változások történtek az Európai Uniós forrásból finanszírozott önálló és kombinált hitelprogramok Eljárási Rendjében és a főbb módosításokat össze is foglalták: az idegen vagy részben idegen tulajdonban álló Ingatlanon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés