Uniós források

Elkészült Szilsárkány új orvosi rendelője

Portfolio
Elkészült Szilsárkány Község új orvosi rendelője. A vissza nem térítendő támogatás 18,99 millió forint volt, melyet az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alapja finanszírozott.
Szilsárkány Község korábbi orvosi rendelőjének épülete olyan rossz állapotban volt, hogy alig volt alkalmas a közszolgáltatási funkció ellátására, ezért szükségessé vált egy új orvosi rendelő felépítése, így a 18,99 millió forintos európai uniós beruházásnak köszönhetően került megépítésre az új orvosi rendelő. Az új épületben 2 db rendelőhelyiség és 12 db egyéb helyiség kialakítása valósult meg. Az épületben orvosi rendelő, és védőnői vizsgáló lett kialakítva hozzájuk külön-külön váróteremmel. A dolgozók részére személyzeti öltöző illetve elkülönített WC is kialakításra került.

Elkészült Szilsárkány új orvosi rendelője
A beruházásnak köszönhetően az új rendelőben a gyermek és felnőtt egészségügyi ellátás komfortos körülmények között tud majd működni. Az épület akadálymentesítése révén a község biztosítani tudja a fogyatékkal élő lakosoknak is az esélyegyenlőséget az egészségügyi ellátás igénybevételére.

Az uniós támogatásból finanszírozott orvosi rendelő az Önkormányzat udvarán épült meg, így megközelítése gyalogosan, kerékpárral, illetve autóval is lehetséges. A korszerűsítés a betegek elégedettségének növelését, esélyegyenlőség érvényesülését, és a fenntartható fejlődést szolgálja. A fejlesztésnek köszönhetően hosszú távon javulnak az egészségügyi mutatók is, mely kihat az életminőség javulására, amely a népességmegtartás egyik alappillére.
A továbbiakban is várjuk az elsősorban 1 millió eurónyi EU-forrásból megvalósult fejlesztések közleményeit és fotóit az uniosprojekt@portfolio.hu címre és térítésmentesen közzétesszük.
Címlapkép forrása: Szilsárkány Község Önkormányzata
Ez a cikk "Az EU kohéziós politikájának hatásai Magyarországon - jelen és jövő" című, 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tartó munkaprogram része, amelyet a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. valósít meg az Európai Unió finanszírozásával. Jelen tartalom kizárólag a cikk szerzőjének álláspontját tükrözi. A munkaprogramot finanszírozó Európai Bizottság semmilyen felelősséget nem vállal a cikkben szereplő információk felhasználását illetően.
Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
eu-csúcs, uniós csúcs, uniós csúcstalálkozó, európai tanács, európai unió tanácsa