Előfizetői tartalom

Újra száguldhatnak a vonatok a dél-balatoni vonalon

MTI
A hétvégén véget ér a vágányzári időszak a felújítás alatt lévő dél-balatoni vasútvonalon - közölte a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. pénteken az MTI-vel. A forgalomba helyezéshez még pénteken feszültség alá helyezik a felsővezetéki hálózatot, és hétfőn a téli menetrendnek megfelelően megindul a közlekedés a teljes déli vonalon.

Jövőre már csak kisebb forgalomkorlátozások várhatóak, a beruházás befejező munkálatait igyekeznek a forgalom fenntartása mellett elvégezni, ezekre már csak esetenként, elsősorban éjszaka kell számítani. A kivitelezéssel még nem végeztek teljesen, de valamennyi létesítmény megfelelő, biztonságos közlekedésre alkalmas állapotban áll majd az utasok rendelkezésére....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés