Előfizetői tartalom

Munkahelyi képzést szeretnél? Nemsokára elérhetőek az EU-pályázatok

Portfolio
Gőzerővel folyik az uniós pályázatok meghirdetésének első lépcsőfoka, a társadalmi egyeztetés, amelynek egyik jele, hogy ma két munkahelyi képzést támogató felhívás szövegét is egyeztetésre bocsátották. Ezek keretösszege együtt 3 milliárd forint, mindkettő csak a közép-magyaroszági régióban lezajló képzésekre ad pénzt, de míg egyikre csak a kkv-k pályázhatnak, addig a másikra csak a nagyvállalatok.

Ma két pályázati felhívás társadalmi egyeztetése kezdődött meg, melyek együttes keretösszege 3,14 milliárd forint. Mindkét pályázat keretében vállalkozások munkahelyi képzéseit támogatják vissza nem térítendő forrással. Az egyik pályázat kifejezetten a nagyvállalkozásoknak szól, míg a másik a kkv-k dolgozóinak munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés