Előfizetői tartalom

100 milliárd dollárt ér a Netflix

Portfolio
39 millió dollárjába került a Netflixnek a Kevin Spacey-botrány a már legyártott sorozatok be nem mutatása és a House of Cardsból való kiírása miatt - derült ki a társaság tegnap este közzétett negyedik negyedéves gyorsjelentéséből. Ennek ellenére jól sikerült a negyedév, az árfolyam szárnyalt a zárás utáni kereskedésben és a piaci kapitalizáció elérheti a bűvös 100 milliárd dollárt, ha ez a nyitást követően is így marad.

A gyorsjelentés fontosabb pontjai: Az októberi áremelés ellenére növekedett a Netflix előfizetőinek száma a negyedik negyedévben. Az Egyesült Államokban 1,98 millióval, külföldön pedig 6,36 millióval nőtt az előfizetők száma október és december között, az év végén összesen 117,58 millió előfizetővel rendelkezett világszerte. A menedzsment várakozásai szerint a január-márciusi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés