Előfizetői tartalom

1970-es csúcs dőlhet meg a tengerentúli olajiparban

Portfolio
Szakállas rekordot adhat át a múltnak 2018-ban az Egyesült Államok olajipara, az előrejelzések szerint ugyanis megdőlhet a szektor 48 éve felállított kitermelési csúcsa. A kormányzati EIA júniusi kitekintése felfelé módosította az egy hónappal korábbi kitermelési prognózist, miközben az olajárak várható jövő évi alakulásával kapcsolatos becslését jelentősen mérsékelte.

A tengerentúli olajipar történetében először jövőre meghaladhatja a napi 10 millió hordót az Egyesült Államok olajkitermelése; Az Energiainformációs Hivatal júniusi kitekintése szerint jövőre átlagosan 10,01 millió hordó/nap körül alakulhat a nyersolaj-kitermelés; Az EIA májusban még átlagosan 9,96 millió hordós napi kitermelést valószínűsített 2018-ra; A júniusi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés