Előfizetői tartalom

1993 óta nem volt ilyen könnyű pénzt keresni a tőzsdéken

Portfolio
Az eddig látottak alapján ki lehet jelenteni, hogy idén meglehetősen könnyen lehetett pénzt keresni a tőzsdéken. Az elmúlt hetek geopolitikai feszültségei ellenére az összes főbb eszközosztály értéke jelentősen emelkedett az év elei értékekhez képest, míg az S&P 500 10 százalékot, addig az arany 16, az amerikai kincstári kötvény pedig 6 százalékot emelkedett. Most ennek kapcsán a CNBC műsorában több dologra is felhívták a szakértők a figyelmet.

Ugyan még négy hónap hátra van az évből, de ha 2017 a mai nappa érne véget, akkor 1993-óta ez lenne az első év, amelyben mindhárom főbb eszközosztály értéke 5 százalék feletti emelkedést könyvelhetett el. A CNBC műsorában azonban felhívták arra a figyelmet, hogy valami furcsaság is van a dologban. Míg a részvények és a kötvények klasszikus befektetéseknek számítanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés