Előfizetői tartalom

A franciák már nagyon szeretnék nyélbe ütni az Opel-üzletet

Portfolio
A Peugeot-Opel üzlet mindenki számára előnyös lenne, egy sor fontos részletben pedig máris megegyeztek a felek elsősorban a munkahelyekkel kapcsolatban - mondta szerdán Michel Sapin francia gazdasági miniszter. Közben egy másik hír szerint a francia autógyár 1,5-2 milliárd eurónyi szinergia lehetőségét látná a felvásárlásban.

A jelek szerint sínen van az Opel felvásárlása a francia PSA Group által, legalábbis erre utal, hogy a francia gazdasági miniszter szerint egy sor fontos kérdésről már sikerült megállapodni. A Reuters arról is beszámolt, hogy a PSA szerint 1,5-2 milliárd eurónyi szinergia rejlene a tervezett felvásárlásban. A hírügynökség forrása szerint a megtakarítás elsősorban a két...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés