Egyre több elemző van azon a véleményen, hogy a mostani gazdasági ciklus a csúcspont környékére ért, ahonnan megindul lefelé. Mindez a tőzsdei árfolyamokra is rányomhatja bélyegét, és a 10 éves szárnyalást követően lefelé fordulhatnak az árfolyamok. Hogyan azonosítod a piaci fordulókat? Milyen stratégiát kövess emelkedő és csökkenő piacokon? Hogyan kezeld a veszteséget? A Sikeres kereskedő című könyv megadja a választ.

A Sikeres Kereskedő egy olvasmányos bestseller, amely segít eligazodni a hullámzó árfolyamok világában, és felvértez a tudással, mely saját kereskedési stratégiád kialakításához szükséges.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Az átfogó kiadvány unikális módon ötvözi a grafikonelemzést, a kereskedési stratégiákat és a tőzsdepszichológiát, miközben megtanít arra, hogy miként kerüld el a tőzsdei csapdahelyzeteket. Az olvasás során felvértezed magad a képeséggel, hogy kezelni tudd érzelmeidet a tőzsdei környezetben.
A stratégia fontos, de önmagában semmit sem ér, az eredményt nagyban befolyásoló egyéb tényezőkről általában kevesebb szó esik.

A kockázatkezelés, a pozícióméretezés, valamint az érzelmek és meggyőződések világa nagyságrendileg határozzák meg, hogy ki mit visz haza a tőzsdeparkettről. A kiadvány utóbbiakat is részletesen tárgyalja.

Mit ad a könyv az olvasónak?
  • A könyv első része kifejti, hogy mi az oka annak, hogy nem láthatod pontosan a jövőt, valamint megismered az eszközöket, melyekből felépítheted a stratégiádat.
  • Ezt követően a könyv a lényeg felé fordul, és bemutatja, hogy az agyad miként szűri meg a hozzá érkező információkat, és miként alakítod ki a saját képedet a világodról, így a tőzsdéről is.
  • A könyv bemutatja a piaci tendenciák, illetve a vételi és eladási pontok meghatározásának módját.
  • A sikeres tőzsdézői mentalitásról olvashatsz, megérted, a többséggel szemben hogyan gondolkodnak azok, akik kiugró eredményeket érnek el a befektetés, kereskedés területén.
  • Új szemlélettel találkozol a kockázat és a kereskedési mennyiség meghatározásában is.
  • A könyv végén komplett kereskedési szisztémákat alkotunk. Stratégiáink a beszállás, kiszállás, kockázatkezelés, pozícióméretezés és menedzselés témaköreit is részletesen tárgyalják.


Bence Balázs, a könyv írója 21 év tőzsdei és 11 év tőzsdei oktatói tapasztalatával a háta mögött azokra a tőzsdei banánhéjakra világít rá, melyeken a legtöbben elcsúsznak, illetve azokra a kihívásokra ad megoldást, amelyek az ember és a tőzsdei siker közé állnak.
Megrendelem a könyvet

Információk:
  • 347 oldal
  • Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás, borítóval
  • ISBN: 978-615-00-0064-0
  • 7400 Ft