Előfizetői tartalom

A magyar tőzsde nagy napja: nagyot ment a Mol és a Richter

Portfolio
A Fed szerdai kamatdöntése után lefordultak a tengerentúli tőzsdék, majd a csütörtöki, ázsiai kereskedésben is borús volt a hangulat, az európai részvényindexek is esnek a csütörtöki kereskedés első felében, miután a folytatódó amerikai monetáris szigorítás, a kereskedelmi háborús félelmek és az olasz költségvetés elfogadása körüli bizonytalanság együttesen vetett árnyékot a tőkepiacok hangulatára. A csütörtöki kereskedés második felére az európai börzék többsége a bizonytalanságot magáról lerázva ismét emelkedni tudott, a hazai részvényindex lendülete is kitartott, a BUX végül 1,3 százalékos emelkedéssel zárta a napot, míg a hazai nagypapírok közül a Mol teljesített a legjobban.

2018. szeptember 27. 17:21 Megosztás Kitartott a jó hangulat, emelkedéssel zárt a csütörtöki kereskedést a BUX A csütörtöki piacnyitást követő átmeneti megingás után felfelé kapaszkodott a hazai részvényindex, a BUX lendülete pedig egészen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés