Előfizetői tartalom

A Richterért és az OTP-ért rajonganak a profi befektetők

Portfolio
Mozgalmas hónapot tudhatott maga mögött szeptemberben a hazai részvényindex, a kereskedelmi háborús félelmek mellett a Sargentini-jelentés elfogadása ijesztett rá a hazai befektetőkre, bár a kezdeti lejtmenet után a hazai részvényindex végül teljesen le is dolgozta a korábbi esését. A Portfolio legfrissebb alapkezelői felméréséből kiderül, hogy a profi befektetők nagyobb része 12 hónapos időtávon emelkedést vár a magyar tőzsdén, míg az általunk megkérdezett alapkezelők az OTP és a Richter részvényeiért lelkesednek a legjobban.

A török árfolyamválság halványulásával a részvénypiacokra az USA és Kína kereskedelmi háborúja továbbra is árnyékot vetett, míg a hazai befektetőkre alaposan ráijesztett az, hogy szeptember elején az Európai Parlament elfogadta a Sargentini-jelentést. A jelentés elfogadása bár óvatosságra inthette a piaci szereplőket, azonban a 7. cikk alapján indított uniós eljárás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés