Előfizetői tartalom

A Richterért rajonganak leginkább a profi befektetők

Portfolio
A július első felében irányadó esés után szépített a magyar tőzsde, a BUX index a kezdeti bizonytalanságot követően újra emelkedni tudott, a hazai részvényindex ezzel összességében mérsékelt eséssel zárta az előző hónapot, a Portfolio legfrissebb alapkezelői felméréséből viszont kiderült, hogy a profi befektetők többsége 12-hónapos időtávon számít további emelkedésre. Az egyes papírok között pedig tarolt a Richter, mint az alapkezelők által aktuálisan legkedveltebb részvény.

Eséssel indította a júliust a magyar tőzsde, majd a BUX a hónap közepén új lokális mélypontot is ütött, ezt követően azonban az index felpattant, és a hazai részvényindex a július második felében mutatott emelkedésével szépíteni tudott, a BUX végül alig 1 százalékos eséssel zárta a hónapot. A BUX július második felében mutatott erősödésében az is közrejátszhatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés