Előfizetői tartalom

A robotok máris legyőztek minket

Portfolio
Olyan tempóban fejlődik a technológia, hogy ahhoz szinte lehetetlen alkalmazkodni, még végig sem ért a harmadik ipari forradalom, máris itt van a negyedik - mondta el a Vállalatirányítás felsőfokon 2018 konferencián Dr. habil. Lazányi Kornélia, az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági kar dékánja. Az emberek közötti bizalom meggyengült, nem tudnak már hatékonyan együttműködni, ezért van szükség gépekre. A robotok máris legyőztek minket - ők már tudnak együttműködni, mi pedig nem.

Olyan tempóban fejlődik a technológia, hogy ahhoz adaptálódni szinte lehetetlen. Az első és a második ipari forradalom között hosszú idő eltelt, a második és a harmadik ipari forradalom között már jóval kevesebb, a harmadik ipari forradalmon pedig még végig sem értük, már itt van a negyedik ipari forradalom a felhő alapú, big data alapú működéssel. Eljött az a helyzet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés